A Baráti Társaság és a Settenkedők megalakulása

A társaságunk egy internetes játék (Americas Army) kapcsán jött össze néhány éve. A játékot már nem nagyon játszuk, de az elmúlt néhány év alatt mondhatom bátran, barátokká váltunk, bár néhányan még az életben nem láttuk egymást. Annak idején a klánunk csak meghívásos alapon vett fel új embereket, akiknek a “viselkedését” figyeltük játékon belül. Ez alapján egy elég jó társaság jött össze, akik az AA Magyar társadalmában NEVET szereztek maguknak a viselkedésükkel és a dolgokhoz való hozzáállásukkal. Akkoriban még SFH Klánként ismertek minket.

SFH = Soldiers From Hungary = Katonák Magyarországról

Anno sok névváltozat után végül erre a kombinációra esett az alapítók választása. Visszagondolva szerencsés választás volt, egyben utalt a származási országunkra és a játék militáris koncepciójába is illő volt. Mivel a hazai és külhoni közösség is ezen a néven ismert meg bennünket, és nekünk is a “szívünkhöz nőtt” úgymond, ezért a klán szétesése után, a megmaradt társaság is kitartott mellette.

Klánunk, illetve baráti társaságunk, közösségünk folyamatosan alakul, ahogy a körülöttünk levő világ is változik folyamatosan. Ettől függetlenül az alapelveink, célkitűzéseink nem változtak. A tagok érdeklődési köre igen széles, a játékoktól kezdve a videószerkesztésen,  készítésen át az airsoft-ig sok témában tevékenykedünk.

Bár a közösségünk elsőre zártnak tűnhet, ennek épp ellenkezője érvényes! Szívesen látunk itt a fórumon minden érdeklődőt illetve hasonló tevékenységeket űző embereket. Egyetlen feltételünk csupán a kulturált és értelmes megnyilvánulás.

Settenkedők avagy másnéven az SFH Baráti Társaság Airsoft tagozata 2008-ban alakult meg az eredeti klán megmaradt tagjaiból (Shadow, RavenCrow és Operator). Ahogy egyre több játékra jutottunk el, úgy ismertünk meg egyre több embert és szerettük meg egyre jobban ezt a játékot, sportot. Ennek hatására részben addig ismeretlen, részben pedig az ismeretségi körből újabb és újabb embereket hívtunk meg, hogy legyenek a Baráti Társaság és ezen belül a Settenkedők tagjai.

Ha úgy érzed, Neked is köztünk lenne a helyed, ne habozz! Regisztrálj és ismerkedj meg velünk!